Meny
Bli med å forme fremtidens utvikling av vårt nærmiljø
Aktuelle saker
Svend Hendrik Vinje og Adeline Arnese, arealplanleggere i Ringerike kommune

Bli med å forme fremtidens utvikling av vårt nærmiljø

09. april 2024 | Tekst : Linn Marie Hallum
Visste du at vi på ByLab i Hønefoss til enhver tid har kommunens planforslag og reguleringsplaner som ligger ute til høring tilgjengelig? Dette er en unik mulighet for deg som innbygger til å være med på å forme fremtidens utvikling av vårt nærmiljø.
En reguleringsplan er en bindende plan for fremtidig arealbruk og bebyggelse innenfor et avgrenset område. Det er et veikart som viser veien til hvordan vår by vil se ut i årene som kommer. Og det beste av alt? Ringerike kommunen ønsker å høre din stemme.

Har du tanker om hvordan Hønefoss bør utvikles? Ønsker du å påvirke hvilke områder som bør prioriteres for ulike typer utvikling? Da er dette din sjanse til å bidra!

Kom innom ByLab og ta del i prosessen. Her vil du finne all nødvendig informasjon om kommende planer, samt muligheten til å gi dine verdifulle innspill. Og for å gi deg enda bedre innsikt, har vi en informativ video hvor arealplanleggerne i reguleringsavdelingen til Ringerike Kommune, Adeline Arnesen og Svend Hendrik Vinje, gir en dypere forståelse av planprosessene og hvordan du kan delta aktivt.

Se videosnutt her!

Sammen kan vi skape et enda bedre Hønefoss for fremtiden. Vi ser frem til å møte deg!

Del på sosiale medier