Meny
Feirer 40 år med stil: Chic Mote i Hønefoss
Sentrumsdriverne våre
Foto: Kira Bukina

Feirer 40 år med stil: Chic Mote i Hønefoss

14. juni 2024 | Tekst : Linn Marie Hallum
I hjertet av Hønefoss finner vi nisjebutikken Chic Mote - en ekte perle som nå feirer imponerende 40 års drift! Siden oppstarten i 1984, har butikken vært et fast innslag i byens handelshistorie og en favoritt blant moteinteresserte.
Chic Parfymeri og Mote så dagens lys i Hønegata ved siden av Regnorgården i 1984. Grunderne bak var to dyktige damer, Grete Torp Granum og "Nunne". Etter fem suksessfulle år i Hønegata, ga "Nunne" seg og Grete flyttet butikken til det nybygde Hønefoss Senteret i 1989. Her valgte hun å fokusere på mote og klær, siden senteret allerede hadde et parfymeri som Gretes gode venninne Sølvi Rivedal drev. Etter 15 år på Hønefoss senteret flyttet CHIC i 2004 inn i flotte lokaler midt i Storgaten. 

Starten var beskjeden med små lokaler, men gjennom årene har butikken utvidet i takt med kundebasen. Fra små til større lokaler, har butikken nå i 20 år hatt en perfekt beliggenhet i Storgata, og har alltid vært kjent for sitt personlige preg og unike vareutvalg.
I 1999 overtok Pia Dalevold, datteren til Grete over roret og seiler stødig videre med å føre familiebedriften inn i en ny æra med moderne tilpasninger og fortsatt vekst.

"Uten dere, ingen oss - det er takket være våre trofaste kunder at butikken har kunnet blomstre gjennom fire tiår" sier de med ydmykhet.


Foto: Kira Bukina

Fra 19-22. juni inviterer Chic til bursdagsfeiring, 4 dager til ende! Det betyr festpriser i butikken og utemarked med mange gode tilbud.
Link til arrangementet her!

Vi gratulerer Chic Mote med 40 fantastiske år, og ser frem til mange flere i fremtiden!
Del på sosiale medier