Meny
Fossen 103,5 - Om butikk og bånnlinje
Aktuelle saker
Fra venstre: Anne Kat Håskjold, Hanar Mohammed og Christian Aarbogh Bjerke.

Fossen 103,5 - Om butikk og bånnlinje

04. januar 2024 | Tekst : Linn Marie Hallum
"NæringsPrat - Om butikk og bånnlinje" er en podcast og videocast om og med næringslivet i Ringeriksregionen. Programmet tar for seg det som rører seg i vårt lokale næringsliv og har en spennende gjest i hver episode. Programledere er Christian Aarbogh Bjerke, Anne Kat Håskjold og Veronika Bazika, fra hhv. Ringerike Næringsforening og Mer Innovasjon. 

 

- På 90-tallet var 103,5 den kanalen alle i Ringeriksregionen tunet inn radioen sin på. Flere produsenter delte samme frekvens. Fossen 103,5 forsøker å gjenskape dette fenomenet. Vi skal gi deg lokalt innhold på en moderne måte, på plattformer du bruker daglig. Våre produksjoner vil treffe både næringslivsinteresserte, idrettsinteresserte, politikk og samfunnsinteresserte og kulturinteresserte Ringeriksfolk og kanskje noen til, i følge Jonas Gythfeldt, som står bak produksjonsstudioet som ligger på Helgelandsmoen. Gjennom en kombinasjon av engasjerende samtaler og levende diskusjoner tar denne podcasten oss med på en reise inn i hjertet av det lokale næringslivet. Fra små, sjarmerende butikker til pulserende bedrifter, gir "NæringsPrat" oss lyttere og seere en unik innsikt i utfordringer, suksesser og inspirerende historier som utspiller seg bak butikkfasadene. Med et friskt blikk på næringslivet og gjennom intervjuer med lokale gründere, bedriftseiere og nøkkelpersoner, skaper "NæringsPrat" en bro mellom det sjarmerende nabolaget og den spennende verdenen av bærekraftig forretningsdrift. 
 
Podcasten som er tilgjengelig både i lydformat og visuelt på YouTube, har raskt blitt en kilde til kunnskap og underholdning for de som ønsker å forstå dynamikken i det lokale næringslivet. Enten du er en dedikert forretningsperson, nysgjerrig nabo eller bare søker inspirasjon, inviterer "NæringsPrat" deg til å lytte, se og fordype deg i historiene bak butikkdørene. Denne podcasten lover ikke bare å levere "butikknytt", men også å utforske bånnlinjen av suksess, utfordringer og lidenskap som driver det lokale næringslivet fremover. Så bli med når "NæringsPrat" løfter sløret og gir stemme til de som gjør butikkene og bånnlinjen så unik og levende i vårt kjære lokalsamfunn.

Går du med en podcast eller en annen produksjon (med lokalt innhold) i magen? Ta kontakt på mail: jonas@sundvolden.tv eller ring 938 30 550

Kilder: 
https://fossen1035.tv/ 
https://www.youtube.com/@Fossen103.5 

Del på sosiale medier