Meny
Fulltegnet Smaksfestival i Hønefoss!
Aktuelle saker
Liora Levi, – Nordisk mester for vinkelnere og skribent for Maison Mat & Vin, også kjent som vindama på God morgen Norge på TV 2 og TV-serien "Wine First".

Fulltegnet Smaksfestival i Hønefoss!

13. oktober 2023 | Tekst : Linn Marie Hallum
Det er klart for den første Smaksfestivalen i Hønefoss` historie!
Med overveldende interesse fra publikum, er det allerede klart at Hønefoss Smaksfestival har fanget byens hjerte og gane. Arrangementet, som inkluderer ni unike kulinariske opplevelser over to dager, har ikke bare vekket nysgjerrigheten hos mat- og drikkeentusiaster i Ringeriksregionen men også for tilreisende!
 
Smaksfestivalen i Hønefoss tar sikte på å feire mangfoldet av smaker som våre lokale restauranter har å tilby i kombinasjon med nøye utvalgte drikkevarer. Fra cocktailkurs til musserende smaking, ulike vin-aftener, After Work og sjarmerende Afternoon Tea-ritualer - tilbyr festivalen en palett av opplevelser som vil glede enhver smaksløk. Med foredrag ved profesjonelle vinkjennere, somelierer og eksperter, er dette en unik mulighet til å lære mer om verden av mat og drikke fra noen av de beste på fagområdet.

Mat og drikke er ikke bare næring - det er en del av kulturen og identiteten vår. Smaksfestivalen har fokus på kunnskap og kulinariske mat- og drikkeopplevelser i en hyggelig atmosfære. Samtidig som vi får muligheten til å synliggjøre det eksepsjonelle talentet og kreativiteten hos våre lokale aktører.

Festivalen har blitt fulltegnet på rekordtid, noe som understreker den økende interessen for god mat og godt drikke i Ringerikssamfunnet. Gjennom disse to dagene blir Hønefoss plassert på mat- og drikkekartet.

Smaksfestivalen i Hønefoss arrangeres av Hønefoss By AS og Visit Øst-Norge. Vi er stolte av å samarbeide med Ingvild Haugbråten, sommelier og daglig leder av Smaksfestivalen på Elverum.
 
Del på sosiale medier