Meny
Gjør deg klar for Midtsommer i Hønefoss!
Aktuelle saker

Gjør deg klar for Midtsommer i Hønefoss!

16. juni 2024 | Tekst : Linn Marie Hallum
Startskuddet for årets Midtsommerfeiring er rett rundt hjørnet! Når sommerferien begynner for skoleelevene, inviterer Hønefoss by deg til fire dager med festligheter og gode opplevelser i Hønefoss. Fra torsdag 20. juni til søndag 23. juni, vil byens gater fylles med mat, musikk og moro for hele familien.

Program for Midtsommer i Hønefoss


Torsdag 20. juni
15 foodtrucks vil bringe smaker fra hele verden til Søndre torv, og gi deg muligheten til å oppleve en rekke spennende kulinariske opplevelser i hele fire dager til ende. I tillegg kan du glede deg til nattåpne butikker med masse gode tilbud.

I samarbeid med Skue Sparebank inviterer vi i Hønefoss By deg og hele familien til gratis show og konsertopplevelse du ikke vil gå glipp av!

Her er hva du kan se frem til:
17:30  Peppa Pig Show – For de aller minste starter vi kvelden med et morsomt og engasjerende Peppa Pig Show som vil få barna til å smile fra øre til øre! 
17:55  Showskolen – Deretter tar de talentfulle unge artistene fra Showskolen scenen med en imponerende opptreden som vil begeistre både store og små. 
18:00  Mads Veslelia – Videre gir Hønefoss' egen rapstjerne, Mads Veslelia, deg en konsert fylt med hans unike beats og kraftfulle tekster. 
18:30  Kevin Lauren – Til slutt runder vi av kvelden med en fantastisk konsert av den energiske og talentfulle Kevin Lauren! Med kjente hits som «TANTE», som han ga ut sammen med Ballinciaga, «HAALAND», «Loud Luxury 2022» og den helt ferske singelen «Trickshot», vil han sørge for at stemningen er på topp! 


Lørdag 22. juni
Velkommen til Barnas dag på torvet i Hønefoss lørdag 22. juni fra kl. 10-15. Det blir morsomme aktiviteter som hoppeslott, hinderløype, ansiktsmaling... og gratis is! På Kuben blir det ansiktsmaling, tatovering, glitter/farge i håret og gratis is.

Ta med barna på en begivenhetsrik dag i Hønefoss. Alle aktivitetene er gratis.
 
Bli med på fire dager fylt med feststemning, kulinariske opplevelser, musikk, shopping og mye moro! Vi gleder oss til å feire midtsommer sammen med deg! 😍
Del på sosiale medier