Meny
Kaffeprat med Ordføreren
Aktuelle saker
Ordføreren i dialog med noen av de fremmøtte.

Kaffeprat med Ordføreren

31. januar 2024 | Tekst : Liv Gravdahl
ByLab i Hønefoss rullet ut den røde løperen for innbyggerne, da ordføreren satte av en hel time for å nyte en kopp kaffe og en uformell prat. Dette åpne forumet for dialog, arrangert av ByLab, viste seg å være en stor suksess, med bra oppslutning fra lokalsamfunnet. Med sterke bånd mellom ordføreren og innbyggerne som ble styrket, annonserer vi med glede at denne muligheten vil gjenta seg den 14. februar. Les videre for å få et glimt av den positive energien og engasjementet som preget denne minneverdige dagen, og marker datoen for å være med på å forme fremtidens Hønefoss sammen!
 
Vi vil gjerne dele en hyggelig opplevelse fra vårt siste arrangement, hvor Hønefoss' ordfører Runar Johansen satt ned for en uformell kaffeprat med byens innbyggere. Arrangementet ble arrangert av ByLab og ble en suksess med bra deltakelse fra byens borgere.

Ordføreren tok seg tid til å lytte til bekymringer, forslag og spørsmål fra innbyggerne i løpet av den timelange samlingen. Dette åpne forumet for dialog tillot en direkte utveksling av ideer og skapte en unik mulighet for å forstå de ulike perspektivene som finnes i Hønefoss-samfunnet.

Den positive energien og engasjementet som ble delt under kaffepraten, styrket båndene mellom ordføreren og innbyggerne. Dette initiativet fra ByLab understreker vår forpliktelse til å skape et åpent og inkluderende samfunn, hvor fellesskapets stemme blir hørt og verdsatt.

Vi er glade for å kunngjøre at vi gjentar denne muligheten for dialog den 14. februar. 
Vi oppfordrer innbyggerne til å delta og ta del i denne muligheten til å dele tanker og ideer. Sammen kan vi forme et enda bedre Hønefoss!
Takk til alle som deltok og gjorde dette til en fin opplevelse. Vi ser frem til å fortsette dette viktige arrangementet med å bygge sterke forbindelser mellom ledelse og lokalsamfunn.
 
Del på sosiale medier