Meny
Suksess gjennom dedikasjon og engasjement
Sentrumsdriverne våre
Foto: Torvet klær.

Suksess gjennom dedikasjon og engasjement

15. februar 2024 | Tekst : Linn Marie Hallum
Noe av det som gjør byen vår så unik er alle de flotte nisjebutikkene og de fantastiske menneskene som yter ekstra god service hver dag! Nylig publiserte Texcon, Norges ledende samarbeidsgruppering for frittstående klesbutikker, en flott artikkel om forretningsgründer Thor Bård Gundersen og hans suksess. 
 
 
I hjertet av Hønefoss finner du Torvet Klær, en butikk som har funnet oppskriften på suksess gjennom dedikasjon, fokus på kundeopplevelsen og en sterk forankring i lokalsamfunnet.

Suksessen til Torvet Klær handler ikke bare om tallene. Butikkens sterke fokus på kundeopplevelsen er en hjørnestein i deres virksomhet. Dedikerte ansatte strekker seg langt for å imøtekomme kundenes behov, og dette har bidratt til å skape lojale kunder som setter pris på den personlige servicen.

Torvet Klær er også en aktiv deltaker i lokalsamfunnet. Med sponsing av idrett og kulturarrangementer, samt en generell vilje til å bidra til lokalt trivsel og utvikling, viser butikken sitt sterke engasjement i fellesskapet.

En viktig faktor i Torvet Klærs suksess er deres intuitiv tilnærming til forretningsdrift. Ved å lytte til magefølelsen og ta veloverveide beslutninger, har de kunnet navigere gjennom utfordrende tider og oppnå imponerende resultater. Torvet Klær er ikke bare en butikk, men et levende bevis på hva dedikasjon, engasjement og en sterk forbindelse til lokalsamfunnet kan oppnå. Vi er heldige som har dere i Hønefoss! 


Foto: Torvet klær. 
Del på sosiale medier