Meny
Turistkontor i Hønefoss
Aktuelle saker
Foto: Marit Orø

Turistkontor i Hønefoss

19. juni 2023 | Tekst : Linn Marie Hallum
Velkommen til sommeråpent turistkontor på Bylab i Hønefoss! Turistkontoret vil ha åpent 7 dager i uken hele sommeren.
På vegne av hele Ringeriksregionen og dens 5 kommuner; Ringerike, Hole, Jevnaker, Modum og Krødsherad vil Visit Øst-Norge drifte turistkontoret fra 19. juni til 13. august på ByLab i Hønefoss sentrum. Våre utadvendte og flotte turistverter Vilde Kristensen og Melina Haaland Larsen (begge fra Hønefoss) er klare for å hjelpe deg, enten du er lokal innbygger eller besøkende, med å oppdage hva vår flotte region har å tilby av attraksjoner og skjulte perler!  

Turistkontoret i Hønefoss fungerer som et knutepunkt for informasjon om lokale attraksjoner, aktiviteter, arrangementer og praktiske opplysninger. Uansett om du er interessert i naturskjønne turer, historiske steder, kulturelle arrangementer eller spennende spisesteder, er de her for å hjelpe deg med å planlegge og få mest mulig ut av oppholdet ditt.

Åpningstider:
Mandag – fredag: 10:00 – 16:00
Lørdag – søndag: 10:00 – 15:00
 
Besøk oss gjerne på vårt turistkontor i Hønefoss for personlig assistanse, eller bla gjennom vår nettside for å finne nyttig informasjon. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape fantastiske opplevelser og oppdage de skjulte perlene i Hønefoss og området rundt.

Velkommen til Hønefoss, og velkommen til vårt turistkontor!
 
GOD SOMMER:-) 
Del på sosiale medier