Meny

Marie tar plass

Sommeren 2022 gikk det et aldri så lite sjokk gjennom revybyen vår.
Hønefoss´ ubestridte komikerdronning, Marie Risan, takket for seg etter 22 sesonger med Hønefossrevyen.

Reaksjonene lot ikke vente på seg, og i Ringerikes blad og i sosiale medier sparte ikke publikum på lovordene:
«Revyen blir ikke det samme uten deg!»
«Det blir en revy MED Marie og en revy ETTER Marie»
«Når vi ler av Marie så ler vi av oss selv, ingen kan ta pulsen på og framstille en Hønefossing bedre og morsommere en Marie»
«Jeg dauer av latter når du er på scenen. Lykke til med lang ferie neste år!»

Og nå viser det seg at ferien blir kortere en antatt!
13. oktober er «Made in Hønefoss» stolte av å invitere til premiere på Marie Risans aller første soloshow: «Marie tar plass» på Gledeshuset!

Er du blant de mange som allerede har begynt å savne Marie på scenen så er det bare å hive seg rundt og sikre seg billetter til en av de tre forestillingene.

Marie Risan:
En av Norges morsomste damer med masse selvironi! Marie har jobbet som skuespiller og komiker i over 20 år, og har vært nominert til Komiprisen to ganger. En av fem skuespillere på Hønefossrevyen siden 2000. Hun har også vært med i juleshowet «O jul med din glede» i 10 år - både som tekstforfatter og skuespiller. Hun har tidligere jobbet mange år som instruktør på russerevy i Ringerike. Marie har rundt 100 oppdrag i året! I tillegg til å jobbe som komiker og skuespiller, jobber hun som humorlærer på Ringerike Folkehøgskole. Humoren til Marie er rå og man kjenner seg lett igjen i både tekstene og karakterene hennes.

Foto/design plakat: Maria Saxegaard