Meny
Showroom i Citygården, Hønefoss

ArtLux AS

Strekkvegger fra ArtLux
Nye, spennende designmuligheter

Strekkvegger er et relativt nytt konsept på privatmarkedet i Norge. Dette er vegger som bygger på samme prinsipp som strekktak, et mer utbredt produkt her til lands. Strekkvegger kan enten erstatte gips/panelvegger eller monteres utenpå eksisterende vegg. Sammenlignet med disse mer tradisjonelle alternativene gir strekkvegger et langt rimeligere og mer sømløst sluttprodukt.

ArtLux har et bredt utvalg av farger og motiver, som kundene kan velge mellom for å gi sitt hjem, eller kontor et personlig preg. Om noen ønsker ensfargede vegger eller tak i en bestemt nyanse, kan ArtLux også tilby dette. Produktet deres er bærekraftig og monteres helt uten lim.
Ernst er opptatt av design og er fast bestemt på å tilby kundene kvalitetsprodukter som også er bra for miljøet. Han er opptatt av å finne en løsning som kan erstatte tradisjonelle vegger og tak. Dette produktet gir en perfekt overflate, selv på dårlig underlag. Kan festes på både gips, panel og mur. 
Ernest jobber sammen med kundene for å forstå deres preferanser og behov, og skaper deretter skreddersydde løsninger, som gir rommene riktig uttrykk. 
ArtLux har showroom i City Gården. 
 

Showroom i City Gården Hønefoss
Besøk nettside