Meny
Britt Indregard

Atelier Bitte Bi

Kunstutstilling i Hønefoss: Utforsk ATELIER Bitte BI

Besøk den unike kunstutstillingen i vinduene til det tidligere Tronrud Klær-bygget i Hønefoss. ATELIER Bitte BI ønsker deg velkommen til en verden av kreativitet og lidenskap.

 
Kunstutstilling ved ATELIER Bitte BI i vinduene til tidligere Tronrud Klær
I anledning salgsutstillingen er ATELIER Bitte BI i Stabellsgaten 6 åpent fra kl 12:00 til 20:00 hver dag til og med 24/9-23, 
Åpningstiden er ellers tilpasset pensjonstilværelsen / litt flytende. "Åpner når jeg kommer og stenger når jeg går". 
Jobber gjerne utover kvelden og da er døren åpen. Telefonnummeret ligger i vinduet om noen vil avtale tid. 

Atelieret er litt bortgjemt, og hun er veldig fornøyd med å kunne stille ut en del av sine arbeider i ett av byens mer sentrale lokaler, som ellers står tomme. Det er kun vinduene i Rutebilgården som benyttes til utstillingen og døren er ikke åpen. Er man interessert i å se andre arbeider, kjøpe ett bilde eller bare slå ev en prat, må man ta turen til atelieret mellom torget og Grand Hotel, eller kontakte Britt Berg Indregard på tlf. 90721990. 

Atelieret var i utgangspunktet en generøs gave fra barna, for å få henne ut av pensjonisttilværelsen og koronapassiviteten. 
Hun fikk 6 måneders leie og selv om hun var veldig skeptisk i oppstarten var det helt klart for henne at hun ville fortsette når det halve året var over. Det føles som å ha en jobb å gå til og det i seg selv er grunn god nok til å bruke noen sparepenger på hobbyen sin sier hun. I tillegg kommer jeg i kontakt med hyggelige mennesker, som stikker innom for å se litt og slå av en prat. Alle er positivt overrasket over at det finnes et slikt sted i byen og gir ofte tilbakemelding på at det er en god atmosfære her. Det leder noen ganger til lange og meningsfylte samtaler og jeg har til og med fått nye venner som tilfeldig har dumpet innom og delt personlige interesser, ønsker og opplevelser. Hun håper at utstillingen vil bidra til at flere stikker innom i atelieret i Stabellsgaten.