Meny

Fosseparken

2400 kvm Skatepark midt i sentrum av Hønefoss - velkommen til Fosseparken! Betonparken er et fint samlings sted for barn, unge og eldre i Hønefoss. Parken regnes som den beste skateparken av over 100 parker som Betongpark AS har bygget i Norge! 
Parken har fri inngang og er åpen hver dag mellom 9.00-22.00. Her finner du også bordtennisbord, petanque og streetbasket. På gressplenen eller ved piknikbordene kan du slappe av eller spise nistemat.
 

"Ta en bok, gi en bok"

I parken finner du også en vernet telefonkiosk som fungerer som lesekiosk. På slutten av 90-tallet begynte mobiltelefonen å bli allemannseie, og telefonkioskene ble etterhvert fjernet. I dag er 100 vernede telefonkiosker plassert rundt omkring i Norge og har nå blitt lesekiosker hvor du kan finne bøker og annet lesestoff. Lesekiosk er et nasjonalt litteraturformidlingsprosjekt i regi av Foreningen !les støttet av Sparebankstiftelsen DNB. Formålet er å gjøre litteratur og gode leseopplevelser lett tilgjengelig. Lesekiosken er åpen 24/7 og er helt gratis!
I Hønefoss er vi så heldige å fått tildelt en vernet lesekiosk, den er plassert ved inngangen til  Fosseparken.
Adresse: Kong Rings gate 13, 3510 Hønefoss